Onze Warmste week-Aktie tvv Siann

La Tuscia steunt de warmste week

Voor onze warmste week actie schenkt La Tuscia 15% van uw aankoopbedrag aan Siann vzw!

Geniet van onze wijnen tijdens deze laatste dagen van het jaar en steun zo samen met Stefano dit goede doel.
Bij aankoop van minstens 6 flessen krijgt u 15% korting op de normale prijs en wij schenken nogmaals 15% van uw aankoopbedrag aan Siann vzw.

Een kleine uitleg over Siann vzw

Siann vzw heeft als grootste doel om mini paardjes tot bij mensen te brengen die door mostandigheden (ziekte,ouderdom….) geen toegang meer hebben tot dieren . 

Het grootste onderdeel van +Siann vzw is het Equitherapiewerk met onze knuffel-therapiepaardjes Frisco, Cornetto, mini Magnum en Twister. 

Paarden zijn gevoelige en sociale dieren. Ze reageren sterk op lichaamstaal en emoties. Ze nemen iedereen zoals hij of zij is . Ze leven enkel in het “nu”. Mensen komen tot rust bij hen, durven hun meer openstellen en ze genieten van “hun moment” met de paardjes.
Bij kinderen spreken ze tot de verbeelding, bij ouderen roepen ze vaak herinneringen op naar “het boerderij-leven van vroeger”. Het bezoek wordt telkens weer afgesloten met lachende gezichten en de vraag wanneer de paardjes zullen terugkomen.

De paardjes worden er speciaal voor opgeleid. Elke dag worden ze spelenderwijs getraind op verschillende onderdelen. Ondanks hun jonge leeftijd leveren ze al prachtig werk!

De paardjes brengen educatieve bezoeken aan scholen en brengen knuffelbezoeken aan huis,  verschillende soorten instellingen, rustoorden en neurologische-, psychiatrische- en palliatieve settings. 

Knuffeltip: Bezoek hun Facebook pagina: siann.be !

 

Aankoopvoorwaarden: alle aankopen via de webshop of bestel een degustatie via onze link: eindejaarsdegustatie 2019